News
Gault & Millau
Jedno od najlepših beogradskih dvorišta istovremeno je i domistoimenog restorana. Iz neuglednog pasaža ulazite u zelenu oazu koja vas..
Tačka gledišta MICHELIN vodiča
„I svetao dekor i šareni pribor za jelo u ovom restoranu predstavljaju lagani, veseli duh Mediterana, kao i niz primamljivih jela na..
Magija Mediterana u mezestoranu Dvorište
Iščekujući i nadajući se putovanjima i ovog leta, jedno mesto posebno preporučujemo u gastro smislu znajući da vas direktno odvodi na..
Lignje sa kus-kusom i aromatičnim povrćem
Za 4 osobe:
24 komada lignji patagonika C4;
50 grama kus-kusa;
100 grama crnog luka;
3 čena belog luka;
100 grama šargarepe;
200 grama..
Kroketi od leblebija sa blagim tahini sosom
Za 4 osobe:
200g Leblebija
50g Crnog luka
50g Brašna
Beli luk, so, list peršuna, list korijandera, kumin.
Za sos:
100g tahinija
50ml vode
PAPUTSAKIA
Za 4 osobe:
2 kom patlidzana (od 450 do 500 grama)
150 gr prazilika
120g šargarepe
100g paprike
180g tikvica
40g kus-kus
80g feta sira
1..